Młodzi adepci sztuki kulinarnej pod czujnym okiem ekspertów Pań Darii i Eweliny przygotowali słodkie desery i słodkości tj.

lizaki z ciastami marchewkowego w czekoladowych polewach

ciasteczka owsiane

owocowe szaszłyki

owocowe galaretki
Dla wielu dzieci gotowanie może być fascynującym i inspirującym zajęciem, które pozwala im wyrazić swoją kreatywność i odkryć pasję. Warsztaty tego typu oferują nie tylko praktyczne umiejętności kucharskie, ale także edukację żywieniową, rozwijanie zdolności manualnych i budowanie pewności siebie.
Dziekujemy z samego serca
Justyna Łacek i załodze



za gościnność i zawsze otwarte serce oraz drzwi hotelu.
To dzięki Wam dzieci mają okazję uczyć się od doświadczonych kucharzy i cukiernikow, eksperymentować z różnymi składnikami, smakami i technikami przygotowywania potraw.


Brak słów by wyrazić wdzięczność za Waszą"gościnę"

Wspaniały poczęstunek, profesjonalne warsztaty

