Ognisko Pracy Pozaszkolnej w Koniakowie

Tutaj powinien być opis

Koło kulinarne serwuje jabłka w cieście francuskim

🍎✨ Pomysł na ciepły, szybki i zdrowy deser?Jabłka w cieście francuskim! 🍎🥧 Koło kulinarne Ognisko Pracy Pozaszkolnej w Koniakowie podjęło się wykonania tego aromatycznego smakołyku wraz z prowadzącą, panią Ewą Macoszek-Dragon.
 
🥧Najpierw obraliśmy i wydrążyliśmy jabłka, potem wypełniliśmy je nadzieniem z bakalii i miodu z dodatkiem cynamonu. 🍯🍎 Owoce starannie owinęliśmy w ciasto francuskie.
 
🥧Pozostało nam tylko czekać, aż jabłka nabiorą złocistego koloru i upieką się, wypełniając salę pięknym zapachem. 🌟 Podczas tego procesu podziwialiśmy również piękne zimowe widoki za oknami, którymi dzielimy się z Wami!
Upieczone jabłka w złocistych "mundurkach" smakowały pysznie. 🤤🥧 Teraz każdy z naszych młodych kucharzy będzie mógł zaserwować nawet niespodziewanym gościom pyszny, błyskawiczny deser. Wystarczy mieć w zanadrzu jabłka i gotowe ciasto francuskie. 🍽️🍎