Ognisko Pracy Pozaszkolnej w Koniakowie

Tutaj powinien być opis

Naleśniki na słodko i na słono

🤔 Naleśniki na słodko czy w wersji wytrawnej? 🥞🥗
Na wczorajszych zajęciach kulinarnych młodzi kucharze z naszego koła nie musieli wybierać – przygotowali obie wersje pod czujnym okiem pani Ewa Macoszek-Dragon 🍽️
👩‍🍳👨‍🍳Do połowy ciasta dodali szpinak, dzięki czemu część naleśników miała piękny, zielony kolor. Włożyli niemało pracy w to by usmażyć idealne cieniutkie placki. Obracanie naleśników w powietrzu? To dla naszych kucharzy żaden problem. A efekt końcowy?✨
🥗 Na obiad: naleśniki ze szpinakiem, wypełnione białym serkiem, rukolą i papryką 🌶️🧀
🍓 Na deser: cieniutkie placuszki z dżemem, bitą śmietaną, bananem i jagodami 🍇🍦
Bo piękno kuchni tkwi w... nieograniczonych możliwościach! 💫
A Wy? Którą wersję wybieracie?